Mersin'in Tarsus ilçesinde 25 Ocak 2015 gecesi meydana gelen, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören Nevra Ender’in beyin ölümü gerçekleşti.

Emrah Sakarya’nın (33) kullandığı 33 NJM 50 plakalı otomobil, gece 00.30 sıralarında belirlenmeyen bir sebepten ötürü direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu D-400 Karayolu Sait Polat Bulvarı'nda, Ferahim Şalvuz Mahallesi yakınlarında şarampole devrilmişti. Kazada, sürücü olan Emrah Sakarya olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, eşi Güneş Sakarya (30), çiftin kızı Beren (2) ile Ümit Seyis (34) ve nişanlısı Nevra Ender (25) yaralı olarak Acil 112 ekipleri tarafından kaldırıldıkları Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmışlardı.

Meydana gelen kazada başına aldığı darbe ile ağır yaralanan ve 4 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan 25 yaşındaki Nevra Ender’in ise beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Ender’in, makinaya bağlı şekilde yaşamının sürdüğü öğrenildi.