Kayseri’de çöp kamyonunun yokuş aşağı inerken bariyerleri çarparak meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 işçinin cenaze namazları kılındıktan sonra toprağa verildi. İşçilerden Ali Şeyhalioğlu’nun geçen yıl evlendiği ve 4 aylık çocuğu olduğu belirtildi.

Kayseri Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Melikgazi Belediyesi'ne ait 38 NZ 086 plakalı çöp kamyonu, yokuş aşağı bariyerlere çarptıktan sonra 200 metre sürüklendi. Bariyerlere çarpmanın etkisiyle araç içinde bulunan sürücüsü Ali Şeyhalioğlu (34) ve yanındaki mesai arkadaşı Şenol Kart dışarı fırladı ve olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Ali Şeyhalioğlu’nun cenaze namazı Cami Kabir Camii’nde, Şenol Kart’ın cenaze namazı ise Hisarcık Mahallesi'ndeki camide kılındı. Her iki işçinin cenaze namazına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı. Ali Şeyhalioğlu’nun cenaze namazında yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehir mezarlığında toprağa verilen Şeyhalioğlu’nun geçen yıl evlendiği ve 4 ay önce ilk çocukları dünyaya geldiği öğrenildi. Kart ise Hisarcık Mahallesi'nde toprağa verildi.