İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, durakta otobüs bekledikleri sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden anne ile kızı, son yolculuklarına uğurlandı

Kaza, saat 09.00 sıralarında, 60. Yıl Anadolu Lisesi otobüs durağı önünde meydana geldi. İzmir'den Seferihisar yönüne giden R.Ö. yönetimindeki 35 AN 9835 plakalı otomobil, önünde giden O.T. yönetimindeki 35 BPV 58 plakalı otomobili geçmek istedi. Bu sırada direksiyon kontrolünü kaybettiği öne sürülen R.Ö., önce O.T. yönetimindeki araca, ardından da otobüs durağında bekleyen Fatma Bulanık ile kızı Yağmur Bulanık'a (16) çarptı. Her iki araç da savrularak deniz kenarındaki kayalıklarda durdu. Anne Fatma Bulanık kaza yerinde, ağır yaralanan kızı Yağmur Bulanık ise kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazaya karışan sürücüler R.Ö. ve O.T. tedavilerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Fatma ve Yağmur Bulanık için Narlıdere Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından ikindi namazına müteakip Yelki Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze namazına katılan Fatma Bulanık’ın eşi ve Yağmur Bulanık’ın babası Hüseyin Bulanık, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durabildi.

ARAÇLAR YARIŞIYORDU İDDİASI

Öte yandan sürücüler R.Ö. ile O.T.'nin aynı restoranda çalıştığı, işe giderken birbiri ile yarışırken kazanın meydana geldiği ileri sürüldü. O.T.'nin 1.07 promil alkollü çıktığı öğrenildi.