İzmir’in Tire ilçesi yakınlarında katıldıkları off-road turunda geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden avukatlar Özge Özkeskin, Ferhat Sayın ve Mehmet Sayın, Aydın'ın Söke ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Cenazeleri Tire’den Söke’ye getirildikten sonra Özkeskin ve Sayın için Söke Adliye Sarayı önünde tören düzenlendi. Aileleri ve yakınlarının güçlükle ayakta durabildiği törende gözyaşları aktı. Özkeskin’in eşi Funda Özkeskin ve Sayın’ın eşi Müge Sayın’ın feryatlarının yürek burktuğu törene Söke Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt ve Söke Barosu Başkanı Filiz Ceylan başta olmak üzere adliye personeli, çevre ilçelerin baro temsilcileri ve çok sayıda avukat katıldı.

Eşi Özge Özkeskin, kardeşi Ferhat Sayın ve babası Mehmet Sayın’ı aynı anda kaybeden Funda Özkeskin’in feryatları yürek dağladı. Kardeşi ve eşinin tabutlarına sarılarak, fotoğraflarını öpen Özkeskin, “Haklarınızı helal edin. Emanetlerinize sahip çıkacağım, Allah bana uzun ömür verirse inşallah. İkisi de ipek gibi çocuklardı. Burada bile ayrılmadılar, yan yanalar.” dedi.

Törenin ardından Özge Özkeskin ve Ferhat Sayın ve Mehmet Sayın’ın cenazeleri, Koca Cami'ye götürüldü. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra son yolculuklarına uğurlandılar.