Büyükçekmece-Çatalca yolu üzerinde dün iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydan gelen kazada ölenler son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden Büyükçekmece Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Recep Alparslan ile eski muhtar Arif Telli ve şoförü Muharrem Çağlayan'ın cenazeleri öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Büyükçekmece Yenimezarlık yanındaki açık alanda kılınan cenaze namazına İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ekrem Erdem, CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan Cenaze namazının ardından helallik alındı. Daha sonda da cenazeler tekbirler eşliğinde toprağa verildi.

Büyükçekmece'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kuzeni Hasan Alpaslan'ın cenazesine giden AK Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın içinde bulunduğu araç, başka bir araçla kafa kafaya çarpışmış, kazada Recep Alpaslan (51) ile eski muhtar Arif Telli (63) ve şoförü Muharrem Çağlayan (48) hayatını kaybetmişti.