Mersin'de meydana gelen trafik kazasında otomobilde sıkışan kadın sürücünün kızı annesini bırakmak istemeyince itfaiye ve sağlık görevlileri zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri annesini kurtarabilmek için ağlamalarına aldırış etmeden küçük kızı kucağından aldı.

Alınan bilgiye göre, 33 VY 356 plakalı ekmek arabasını kullanan Özcan Pekedis, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Karayolları Kavşağında Havuzlar Caddesi'nden ters yönden çıkan Songül Boyraz'ın kullandığı 33 BRZ 95 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Boyraz'ın ayağı sıkıştı. Bunun üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri Boyraz'ı çıkarabilmek için seferber oldu. Bu sırada otomobilde bulunun ve kazayı yara almadan atlatan Boyraz'ın 2 yaşlarındaki kızı boynuna sarıldığı annesini bir türlü bırakmadı. Bu durum karşısında sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri ne yapacağını şaşırdı. Minik kız ikna çabalarına rağmen annesini bırakmayınca itfaiyeciler ağlamalarına aldırış etmeden annesinin kucağından aldı. Kızının kucağından alınması üzerine sürücü Boyraz ayağını sıkıştığı yerden kurtararak araçtan çıkmayı başardı.

Yaralanan Boyraz Toros Devlet Hastanesi'ne, ekmek arabasının sürücüsü Özcan Bekedis ile yanındaki ağabeyi Erhan Bekedis ise Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.