Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan kazazedenin yakınları, hastahanede güvenlik personeline saldırdı. Olay çevredeki vatandaşlar tarafından yatıştırıldı.

Saat 09.00 sularında bir bankadan emekli maaşını çeken Dursun Ali Kaba'ya (72), bankadan çıktığı anda aynı yol üzerinde seyir halindeki 05 LS 364 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola düşen Kaba, ayağından ve başından ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar kazayı 112 ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi gelene kadar vatandaşlar kazazedeyi yerinden kıpırdatmadan kontrol altında tuttu. Kazazede Kaba'nın sağlık ekipleri gelene kadar yaşadığı acı ve feryatları çevredekilerin yüreklerini burktu. 112 ekiplerince kaza mahallinden alınan yaralı Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi ve hastane personeli olan güvenlikçilere saldırdı. Olay çevredeki vatandaşlarca yatıştırıldı. Yaralı, Havza Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Araç sürücüsü Oğuzhan Y. (25), polis tarafından gözaltın alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.