Ankara’da, aynı istikamete seyreden iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralıların yardımına, şehir turuna çıkan ve o esnada yoldan geçen motorcu gençler koştu.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Mevlana Bulvarı üzerinde yaşandı. Mamak istikametine seyreden 06 KPN ile 06 GAB 50 plakalı iki otomobil bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle aracın biri ters dönerken diğer ise savrularak yan yattı. Kazada, her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. O sırada yoldan geçen ve kazayı görüp duran hız tutkunu motorcu gençler, yaralıların araçlardan çıkarılmasına yardım etti. Olay yerinde ilk tedavileri yapılan yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı.

Motorcu gençler yan yatıp yolu kapatan aracın kenara çekilip trafiğin açılmasına da yardımcı oldu. Gençlerden biri kazayı görüp durduklarını, yaralılardan 3-4 tanesinin çıkarılmasına yardımcı olduklarını söyledi. Yaralıların götürülmesinin ardından gençler motorlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.