TEM Otoyolu Kağıthane mevkiinde emniyet şeridinden seyreden iki motosiklet çarpıştı. Sürücülerin yaralandığı kazada, yaralılardan birinin sedyede bile telefonla konuşması dikkat çekti.

Kaza, saat 13.00 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Türk Telekom Arena Stadyumu'nun karşısında meydana geldi. İddialara göre, Durmuş Gürkan Ö.'nün kullandığı motosiklet ile aynı istikamette seyreden bir başka motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklettekiler devrildi. Durmuş Gürkan Ö.'nün bacağını yol kenarındaki bariyer kesti. Yerde bir süre ambulans bekleyen yaralı, cep telefonunu elinden bırakmadı. Yakınları ile telefonda konuşan yaralının titrediği görüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yerde yaptı. Boyunluk takılan yaralı sedyeye konulduğu sırada telefonla konuşmaya başladı. Bilincinin açık olduğu gözlenen yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Kazaya karışan motosikletli ise kazayla ilgili şunları söyledi: "Ben çarpıştım. Ben arkadan geliyordum. Benim önümdeydi. O bariyere sıkıştı. Onu bir tarafa beni başka tarafa attı."

Polis kazayla ilgili rapor tuttu. TEM Otoyolu'nda kaza sebebiyle aksayan trafik, motosikletlerin kaldırılmasıyla normale döndü.