Aydın'ın Efeler ilçesinde kendini vuran polis memuru Gürsel Ateş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 23 yıllık polis memuru olan 44 yaşındaki Ateş, dokuz gündür Aydın Devlet Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyordu. Ateş’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi.

19 Şubat 2015 günü meydana gelen olayda, zeytinlik alanda arabasının içinde başına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunan, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Gürsel Ateş ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Ateş, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ateş’in, bir gün sonra beyin ölümünün gerçekleştiği ifade edilmişti.

Bugün sabah saatlerinde hayatını kaybeden polis memuru Gürsel Ateş için dokuz yıldır görev yaptığı Aydın’da, cuma namazını müteakip tören düzenlendi. Girne Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Camisi'nde düzenlenen törene Vali Vekili Muhsin Çatmadım, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Emre Furat, annesi Ayşe Ateş, eşi Münevver Ateş, oğulları Metehan Ateş ve Göktuğ Ateş ile emniyet mensupları ve diğer vatandaşlar katıldı. Çok üzgün oldukları görülen ailesi, taziyeleri kabul etti. İl Emniyet Müdürü Taşdan ve mesai arkadaşları da aileyi teselli etmeye çalıştı. Namazın ardından omuzlarda taşınarak cenaze aracına koyulan Ateş’in tabutu, evine götürüldü. Burada helâllik alınmasının ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya’ya gönderildi.