Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ümraniye'de sokak iftarına katıldı. Kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun rezidansta lüks dairelerinin olduğu yönündeki soruya Kılıçdaroğlu, "Onlar alın teri ile kazandılar. Kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar." şeklinde cevap verdi.

CHP Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Maltepe Belediyesi, Ümraniye İstiklal Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde sokak iftarı düzenledi. Programa Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ve vatandaşlar katıldı.

İftar saatine yakın programa gelen Kılıçdaroğlu, ezanın okunmasıyla iftar yaptı. Herhangi bir konuşma yapmayan Kılıçdaroğlu'na, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir'deki Buz Rezidans'ta daireleri olduğu, bu yöndeki düşünceleri soruldu. Kılçdaroğlu soruya şöyle cevap verdi: "Kızıma haram yememesini öğrettim. Kul hakkı yememesini öğrettim. Onlar bunu gayet iyi biliyorlar. Hepsi onurlular, pırıl pırıl insanlar. Onlarla gurur ve onur duyuyorum. Onlar alın teri ile kazandılar. Kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar. Onları seviyorum. Onlarla her zaman övünç duyuyorum."