Beyoğlu Kaymakamlığı’nda eksik belgelerden dolayı kimliğini çıkaramadığı iddia edilen şahıs, bıçakla güvenlik görevlisi ile bir polisi yaraladı. Kendisini de yaralayan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 13.30 sıralarında İstiklal Caddesi'de bulunan Beyoğlu Kaymakamlığı'nda meydana geldi. İddialara göre Çağatay H. (27) isimli şahıs, kimlik çıkarmak için kaymakamlığa geldi. Belgelerinin eksik olması nedeniyle Çağatay H. kimliğini çıkaramadı. Duruma sinirlenen şahıs, merdivenlerden inerken küfrederek hakaretler yağdırdı. Bağırdığı için Çağatay H’nin yanına bir güvenlik görevlisi ve polis geldi. Çağatay H., elindeki bıçakla kendisini sakinleştirmek isteyen güvenlik görevlisi ve polisi elinden hafif şekilde yaraladı. Ardından Çağatay H., bıçakla kendisini de yaraladı.

Olay üzerine binaya çok sayıda polis geldi. Sağlık ekipleri yaralı güvenlikçi ve polisi ayakta tedavi etti. Elleri kelepçelenen yaralı şahıs, sedyeye alarak ambulansa taşıdı. Çağatay H., ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan güvenlik görevlisi ve polis ise şikayetçi olmak için emniyete gitti.