Uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yetimleri sevindirdi. Programa katılan 200 yetim çocuk, palyaço ve çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Kimse Yok Mu Yetim ve Korumaya Muhtaç Çocuk Koordinatörlüğü tarafından ‘Bu mutluluk yetim kalmasın’ sloganıyla derneğin Sultanbeyli genel merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaçolar eşliğinde karşılanan çocuklar 23 Nisan’ın keyfini yaşadı. Programı çok beğendiklerini ve eğlendiklerini dile getiren çocuklar, 23 Nisanı kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını söyledi. Törende sanatçı Aslıhan Erkişi ve Çamlıca Anafen Okulu Müzik Grubu öğrencileri yetim yalnız bırakmadı. Konuk ekip seslendirdikleri parçalarla çocukların sevinç coşkusuna ortak oldu.

Bu arada çocuklara yönelik farklı sunular yapan Sihirbaz Sabo ise renkli şovlarıyla çocukları hem eğlendirdi, hem hayrette bıraktı. Çocuklar ilk defa gördükleri ve dikkatle izledikleri illüzyon şovlarına büyük ilgi gösterdi. Törende Aslıhan Erkişi ile birlikte 'Hayat bayram olsa' parçasını seslendiren yetimler, ‘Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa. İnsanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza’ diyerek parçaya eşik etti.

Etkinlikte daha sonra çocuklara arasında çuvalla koşma ve kaşıkla yumurta taşıma gibi farklı yarışmalar düzenlendi. Program sonunda çocuklara farklı hediyeler verildi.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Kimse Yok Mu Yetim ve Korumaya Muhtaç Çocuk Koordinatörlüğü’nden Zeynep Metin, yardım faaliyetleri kapsamından yakından ilgilendikleri çocuklara bayram havası yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.