Dünyanın en etkin 100 sivil toplum kuruluşu arasında gösterilen Kimse Yok Mu Derneği, 'Bu Ramazan misafiriniz yetimler olsun! sloganıyla yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünyanın 60’ı aşkın ülkesinde on binlerce yetimin gıda, giyim, eğitim, sağlık ve barınma gibi temel ihtiyaçlarına çözümler üreten Kimse Yok Mu, bir kez daha Ramazan ayı boyunca yetim çocukları iftar sofralarında kucaklamak istiyor. Yardımsever ve gönüllülerinin desteğiyle yetimlerin mutluluğunu sofralara katık etmeyi amaçlayan dernek, yurt içinde ve yurt dışında toplamda 2 milyon kişiyi iftar sofralarında ağırlamayı, 150 bin Ramazan gıda kolisi dağıtmayı ve 10 bin kişiyi bayramlık yardımlarıyla sevindirmeyi hedefliyor.

Dernek bu doğrultuda Ramazan boyunca iftar, kumanya, zekat, fitre ve bayramlık bağışlarını kabul etmeye devam edecek. İsteyenler www.kimseyokmu.org.tr ya da www.ramazan.kimseyokmu.org.tr adreslerinden kredi kartları ile online bağış yapabilecek. Yardımseverler ayrıca derneğin resmi banka hesaplarından istedikleri miktarda bağış yaparak ihtiyaç sahiplerine destek olabilecekleri gibi derneğe uğrayarak makbuz karşılığı bağış yapabiliyor.