Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şubesi, geçtiğimiz Ağustos ayında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Abdulkadir Pektaş'ın ailesine kurbanlık koç hediye etti.

Kimse Yok Mu Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Güneş ve dernek yetkilileri, şehit asker Abdulkadir Pektaş'ın, Buca ilçesindeki baba evini ziyaret etti. Dernek yetkililerini evde şehidin babası Cemal Pektaş ve kardeşleri karşıladı. Pektaş ailesine bir kez daha başsağlığı dileyen dernek yetkilileri, Kur'an-ı Kerim okudu ve şehit asker için dua etti.
Güneş, "Allah rahmet eylesin. Allah sizlere sabır versin inşallah. Allah yeniden böyle bir acı yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

Şehit askerin babası Cemal Pektaş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, dernek yetkililerine teşekkür etti. Pektaş, "Allah hayrınızı kabul etsin" dedi.

4 AĞUSTOS'TA ŞEHİT OLMUŞTU

Jandarma Er Abdulkadir Pektaş, Şırnak Uludere yolunda askerlerin yol güvenliği aldığı sırada yola döşenen mayının patlaması ve hemen ardından da PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olmuştu.