Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, okulların başlaması dolayısıyla yardım ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin ve bazı mültecilerin çocuklarına kırtasiye malzemesi dağıttı. Dernek binasındaki yardım faaliyetine Kimse Yok Mu Şube Başkanı Fahrettin Aytuğ, Şube Müdürü Mehmet Tulunay, öğrenci ve veliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Aytuğ, fikir ve ilim sahibi olmak için mutlaka tahsil yapılması gerektiğini söyledi. Aytuğ, "Tahsil, her şeyden önce insanın ufkunu açar. Meselelere daha geniş açıdan bakarsınız. Bu yüzden veliler, çocuklarını mümkün olduğunca, okuyabildiği kadar okutmak isterler. Çocuklar, anne babalarının yumuşak karnıdır. Onlara kendilerinden daha fazla ehemmiyet verirler. Hepinize başarılar diliyorum." dedi. Şube Müdürü Tulunay da dernek olarak 52 öğrenciye eğitim yardımı verilerek destek olunduğunu, bu desteklerin devam ettiğini söyledi. Tulunay, "150 ihtiyaç sahibi aileye kurban eti yardımı planlanıyor. Bayram öncesi 165 kişiye giyim yardımı yapıldı, devam ediyor. Ailelerin çeşitli ihtiyaçları var. İhtiyaç sıralamasında, çocukların ihtiyaçlarına öncelik veriyoruz." diye konuştu.

Ardından ilköğretim öğrencilerine 129 ve ortaöğretim öğrencilerine 91 liralık, içinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin olduğu çantalar dağıtıldı.