Balıkesir'de yaşayan 7 nüfuslu Eti ailesinin yüzü, Kimse Yok Mu Derneği'nin yardımlarıyla güldü. KOAH hastası olan 4 çocuk babası Muammer Eti(34), dernek bünyesinde gönüllü olarak çalışan bir ailenin kapısını çalmasıyla gözyaşlarına boğuldu. Evde annesi ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan ve hastalığı nedeniyle çalışmayan baba, derneğin yardımlarıyla ayakta durduğunu belirterek, çocuklarını sevindirenlere teşekkür etti.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, yardımlarla ayakta duran KOAH hastası 4 çocuk babası Muammer Eti ve ailesini Ramazan ayında unutmadı. Balıkesir'e 3 yıl önce yerleşen ve en küçüğü 1 yaşında, 4 erkek çocuk sahibi olan Muammer Eti, kapısını çalan derneğin gönüllü ailesini karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi Sorumlusu Yaşar Yeşil, derneğin gönüllü ailesi Alaattin Gökhan eşi Sevim Gökhan ile merkez Gündoğan Mahallesi'nde oturan Eti ailesini ziyaret etti. Gönüllü aile ve Dernek Sorumlusu Yeşil, yanlarında gıda kolisi, et, bayramlık giysi, oyuncak ve çeşitli hediyeler getirdi. Dernek görevlilerinin eve gelmesiyle büyük sevinç yaşan çocuklar ve aile fertleri gözyaşlarını tutamadı.

Evde annesi Aliye, eşi Arzu, çocukları Arif (9), Abdulkadir (6), Ömer (5) ve Bilal (1) ile yaşayan Muammer Eti, çok darda kaldıkları bir anda derneğin yardımlarına yetiştiğini belirterek, "Allah hepinizden razı olsun. Dünyaları bize verdiniz. Benim çoluk çocuğum sefil durumdaydı. Öyle bir zamanda yetiştiniz ki, hastayım, yerimden kalkamıyorum. Çocukların çorabına varana kadar giydirdiler. Yiyeceğini getirdiler. Yardımları hiç aksatmıyorlar. Yardım edenlerden ve vesile olanlardan Allah bin kere razı olsun. Derneğe sahip çıkan herkesten razı olsun. Dünya malı dünyada kalır. Hiç kimse bir yere bir şey götüremez." diye konuştu.

"Kim bu dernek ile uğraşıyorsa Allah onları ıslah etmesin." diyen gözü yaşlı baba, "Ya bu insanlara bu dernek ne yapıyor? Nerede gariban, nerede mazlum, nerede ihtiyaç sahibi varsa bu insanlar yardım ediyor. Ne istiyorlar ben anlamıyorum. Ama inanıyorum ki bizim milletimizi merttir, yiğittir ve Müslüman'dır ve bize sahip çıkar ve o zalimlere fırsat vermez." diye konuştu.

Derneğin gönüllü üyesi Sevim Gökhan, Kimse Yok Mu Derneği'nin ihtiyaç sahipleriyle kendilerini buluşturduğunu belirterek, "Bizler de mümkün olduğu kadar yardımsever kardeşlerimizin vasıtasıyla bunları sağlıyoruz. Artık bu derneğin üzerinden ellerini çeksinler. Allah rızası için bir çeksinler de, bu dernek gerçekten ihtiyaç sahipleriyle, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerle beraber yürüsün." ifadelerini kullandı.