Manisa'nın Soma ilçesinde 301 işçinin feci şekilde hayatını kaybettiği maden ocağı faciasının ardından, maden şehidi ailelerine sahip çıkan Kimse Yok Mu Derneği, Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde trafik kazasında ölen 15 tarım işçisinin ailelerine de sahip çıktı.

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şube Başkanı Bayram Taştepe, Şube Müdürü Abdurrahman Avınç ve şube gönüllüsü Orhan Güçlü ile birlikte, kazada hayatını kaybeden 13’ü kadın 15 kişinin Salihli ilçesi Çökelek köyünde oturan ailelerini ziyaret ederek ailelere gıda yardımı yaptı. Dernek yetkilileri, ailelere taziye de bulundu.
Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şube Başkanı Bayram Taştepe, dernek olarak trafik kazasında hayatını kaybeden tarım işçilerinin ailelerini unutmadıklarını söyledi. Ailelere gıda kolisi yardımı yaptıklarını dile getiren Taştepe, "Ailelerimizin ihtiyaçlarını da belirledik. Bu ihtiyaçlarını da gideceğiz." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şube Müdürü Abdurrahman Avınç da Kimse Yok Mu Derneği’nin her zaman yardıma muhtaç insanların yanında olduğunu söyledi. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerini de yalnız bırakmadıklarını dile getiren Avınç, "Ailelerimize gerekli yardımları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz inşallah. Kazada ölenlerin ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite okuyan bütün çocuklarına burs ayarlayacağız ve vereceğiz. Her zaman onların yanında olacağız." diye konuştu.

Kazada eşi Yıldız Öztürk’ü kaybeden Mustafa Öztürk, böyle zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak destek olan Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine teşekkür etti. Derneğin bu yaptığından çok memnun kaldıklarını dile getiren Mustafa Öztürk, "Bizi unutmadılar, destek verdiler. Acımızı paylaştılar. Allah onlardan razı olsun." dedi.