Kimse Yok Mu Derneği, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın Soma ilçesindeki faciada şehit olan madencilerin çocuklarını unutmadı. Öğrenci olan 50'ye yakın çocuğa, karne hediyeleri verildi.

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şube Müdürü Abdurrahman Avinç, "Yarıyıl tatilinden dolayı bu çocuklarımızı sevindirebilir miyiz acaba dedik. Ne yapabiliriz diye düşündük. Ailelerimizi aradık, çocuklarımız okula gidiyor mu öğrendik, tablet ve bilgisayar ihtiyacı var mı diye sorduk. Bu şekilde 50 öğrencimizi tespit ettik. Tableti ve bilgisayarları olmayanları, karne hediyesi olarak sevindirelim dedik. Dernek şubesine gelen öğrencilerimize, kardeşlerimize hediyelerini dağıtmaya çalıştık." diye konuştu. Madenci ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Avinç, "Kardeş aile olarak, bütün ihtiyaçlarını bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Şehit ailelerimizin okuyan çocuklarına burs vermekteyiz. Bir de ailelerimize zaman zaman gıda yardımlarına da devam etmeye inşallah çalışacağız." dedi.

Şehit madencilerden Ahmet Gülcü'nün eşi Fatma Gülcü ise, "Çok sağolsunlar, Allah bin kere razı olsun onlardan. Çok mutlu etti bizi, karne hediyesi olarak. Kimse Yok Mu Derneği olarak bize her zaman sahip çıktılar." dedi. Çocuğu Elcin Gülcü de bisiklet hediyesi için teşekkür etti.