Manisa'da geçen hafta 5 derneğe, dün Kimse Yok Mu Derneği'nin de aralarında bulunduğu 6 derneğe yapılan operasyonun ardından bugün de öğrencilere ücretsiz eğitim veren 3 okuma salonuna polis baskını düzenlendi. İki haftadır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı bu baskınlara tepkiler sürüyor. Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi gönüllüsü Aysel Çalışkan, derneklere düzenlenen baskın ve atılan iftiralara tepki gösterdi. Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü olmadan önce rahatsızlığı olduğunu dile getiren Aysel Çalışkan, derneğin gönüllüsü olduktan sonra bu rahatsızlığının geçtiğini söyledi. İnsanlara yardım için koşturduklarını dile getiren Çalışkan, rüyasında dahi sarma sardığını, kermeslerde koşturduğunu kaydetti.

Kimse Yok Mu Derneği’ni açıldığı günden beri tanığını aktaran Aysel Çalışkan, “Yardım etmeye devam ediyoruz hamdolsun. Kimse Yok Mu Derneği denince aklıma yardımdan başka bir şey gelmiyor. Hizmet eden insanlar aklıma geliyor. Onların yurt dışında yaptıkları hizmetler aklıma geliyor. Onların yurt dışında insanlara yaptıkları yardımları görüyorum, ‘keşke bende onların içerisinde olsam, keşke bende hizmet etsem’ diyorum. Yardım yapmaktan başka bir şey aklıma gelmiyor. Yapılan baskın ve derneklere terör örgütü iftarı atılmasına çok üzüldüm. O kadar üzüldüm ki, üzüntümü anlatamam. Yardım yapan bir derneğe onlarca polisle gelip nasıl baskın düzenliyorlar. Bu kadar polisle gelinmesine gerçekten çok üzüldüm. Bir tane iki tane polisle gelebilir ama çok sayıda polisle gelerek bizim yaptığımız yardımlarımı engelleyecekler. Bu dernekte olacak bizim hizmetlerimiz de hep olacak. Normalde gönlümde bitirebilirsin. Ama kalbimizdeki hizmet aşkını, yardımseverliğimizi bitiremezler. Bu şahsımıza ait birşey. Biz bu işi gönülden yapıyoruz. Bizi bu işi yapmak için kimse tehdit etmiyor.” dedi.

Kermesler yaptıklarını, yardımlar yaptıklarını aktaran Çalışkan, “Ben bu hizmete girdim, kendim rahatsızım ben. Elhamdülillah ben bu hizmete girdim sağlıma kavuştum. Gece rüyamda dahi sarma sarıyorum, kermeslerde koşturuyorum. Ben rüyalarımda dahi hizmet ediyorum. Biz bu işi gönüllü yapıyoruz Elhamdülillah. Hizmetimiz devam eder. Bu benim yardımım. Ben yardım yapmak istiyorum. Bunu nasıl engelleyebilirsiniz. Gönlümüzdeki ve kalbimizdeki yardım yapma isteğimizi bitiremezler.” diye konuştu.