Kimse Yok Mu Derneği Kırşehir Şubesi gönüllüleri, Kurban Bayramında şehit ailelerini unutmadı.

Derneğin gönderdiği nakit para ile Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı'ndan kurbanlık koç alan Kimse Yok Mu Derneği Kırşehir gönüllüsü Adem Seçkin ve diğer gönüllüler, Kırşehir Merkez, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerinin köylerinde bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek 3 tane kurbanlık koç hediye etti.

Kimse Yok Mu gönüllerinin ilk adresi, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde şehit düşen, Uzman Onbaşı Mehmet Kara’nın Kırşehir merkezdeki baba ocağı oldu. Şehidin annesi Nazlı ve babası Metin Kara ve aile yakınlarının hazır bulunduğu ziyarette, Kimse Yok Mu gönülleri kurbanlık koçu hediye etti.

Sırası ile Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde şehit düşen polis memuru Feyyaz Yumuşak’ın Kırşehir Kaman ilçesine bağlı Kargın Yenice Köyünde baba ocağı da ziyaret edildi. Şehidin annesi Bedia, babası Mustafa Yumuşak ve aile yakınlarının da hazır bulunduğu ziyarette kurbanlık koç hediye edildi.

Kimse Yok Mu gönüllerinin son ziyareti, terhisine 17 gün kala Ağrı Doğubayazıt’ta şehit düşen er Muhammed Can'ın Kırşehir Çiçekdağı İlçesi Ortahacıahmetli köyü oldu. Şehidin annesi Hacer ve babası Mustafa Can ve aile yakınlarının da hazır bulunduğu ziyarette Kurban Bayramı için bir koç hediye edildi.

Kimse Yok Mu gönüllüsü Adem Seçkin yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı münasebetiyle 3 şehit ailesine, aldığımız kurbanlık koçları imza karşılığında teslim ettik. Derneğimiz herkese el uzatıyor. Ancak şehit ailelerine daha fazla önem veriyor. Çünkü bu vatan için evlatlarını veren şehit ailelerine ne yapılsa azdır. Biz de şehitlerimizin geride kalan ailelerinin hüznünü azaltmak ve onları unutmadığımızı hatırlatmak adına böyle bir hediye verdik. Kimse Yok Mu Derneği olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.