Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine İshak Sucu İyilik Merkezi'nde Ramazan paketi dağıtımına başladı. Kimse Yok Mu Derneği'nin bu Ramazan sloganı ise 'Bu Ramazan siz de sofranızda bir yetime iftar yeri verin' olarak açıklandı.

2015 yılı Ramazan ayı insani yardım hedeflerini açıklayan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı "Derneğimiz 2 milyon kişiye iftar yemeği vermeyi, 150 bin aileye gıda kolisi dağıtmayı ve 10 bin çocuğa bayramlık hediye etmeyi planladı." dedi. Hasan Aşçı, "Bu Ramazan da yetimlerin gülen yüzü olun." diyerek, hayırseverlere çağrıda bulundu.

Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayında yalnız bırakmayan Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, Ramazan ayı boyunca 150 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan kumanyası, 2 milyon kişiye sıcak yemek ikram edecek. Dernek, ayrıca Ramazan Bayramı'nda 10 bin çocuğa bayramlık hediye edecek.

Kimse Yok Mu Derneği, başta Afrika olmak üzere 52 ülkede 62 binden fazla yetime sahip çıkıyor. Dernek, şimdiye kadar 30'un üzerinde yetimhane açtığı belirtiliyor.
Gazze başta olmak üzere Filistin’e insani yardımları devam edecek olan Kimse Yok Mu Derneği, bu Ramazan ayında da yetimlerin yüzünü güldürecek. Yaklaşık 200 yetim çocuğun ailelerine (ortalama 1200 kişiye) gıda, kırtasiye, kıyafet ve temizlik malzemelerinden oluşan Ramazan yardım malzemelerini ulaştırmayı planladı.

Dernek aracılığıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri ve kimsesizlere yardımlarını ulaştırmak isteyenlerin banka hesap numaralarından bağış yapabileceği belirtildi. Dernekten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine bir iftar yemeği için 5 TL, Ramazan kolisi için ise 75 TL olarak belirlendi. Türkiye dışında yardım yapmak isteyenler için iftar bedeli 3 dolar veya 2 Euro, Ramazan kumanya bedeli ise 30 dolar ya da 20 Euro olarak belirlendi. Ramazan'ın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırseverler, Kimse Yok Mu'ya 08507770577 veya 4444 593 numaralı telefon numarasından veya www.kimseyokmu.org.tr adresinden bağışta bulunabilirler."