Kimse Yok Mu Derneği Uşak Şubesi, ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere 400 koli gıda yardımında bulunacak. "Bu ramazan misafiriniz bizden, bu ramazan hayır yapmak sizden, misafirlerin en kıymetlisi bizden" sloganıyla hayır yapanlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduklarını söyleyen Şube Başkanı Ömer Yeşil, “Ramazan sofralarında kalan en güzel anılar, misafirlerimizle paylaştığımız güzel anlardır. Misafirin en kıymetlisi ise Efendimiz'in (SAV) emanetleri olan kimsesiz yetimlerdir." dedi.

Uşaklı hayırseverlere seslenen Yeşil, “Siz de bu ramazan sofrasında en az bir Peygamber emanetine yer açarak hayırların en güzeline vesile olabilir, sofranızın değerine değer katabilirsiniz." dedi. Yardımseverler ve gönüllülerin desteğiyle bu ramazanda hedeflerini katladıklarını söyleyen Yeşil, “Yetimlerin mutluluğunu da sofralarımıza katarak yurtiçinde ve yurtdışında 2 milyon kişiyi iftar sofralarında ağırlamayı, 150 bin ramazan kolisi dağıtmayı ve 10 bin kişiyi bayramlık yardımları ile sevindirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Şube Müdürü Mehmet Öztürk de, "Genel merkezimizden gelen 400 gıda kolisini, Uşak’ta ihtiyacı olan ailelere dağıtmaya başladık. Bayram öncesi de 400 kişiye kıyafet yardımı yapmayı planlıyoruz. Ayrıca şubi yemekhanesinde muhtelif günlerde hayırseverlerimiz, gönüllülerimiz ve ihtiyaç sahipleriyle birlikte iftar yapmayı planladık. Hayırsever vatandaşlarımız, bu ramazanda da Vodafone hatlarından 'İFTAR' yazıp 5777'ye SMS atarak 5 TL değerinde iftar bağışı yapabilirler veya şubemize gelerek kampanya kapsamında bize makbuz karşılığında yardım edebilirler veya bize yardımcı olabilirler." dedi.

Evinin ihtiyaçlarının Kimse Yok Mu Derneği tarafından karşılandığını söyleyen Emine Arıkan ise, “Bu dernek ve dernekte çalışanların, muhtaç insanlara yardımcı olduklarına şahit oluyoruz. Kendim rahatsızım ve tedavi görüyorum. İki çocuğumla birlikte yalnız yaşıyorum. Evimizin eşyalarına varasıya kadar Kimse Yok Mu Derneği tarafından karşılandı. Allah, dernek kurcularından ve çalışanlarından razı olsun.” dedi. Kimse Yok Mu Derneği sayesinde kardeş ailesi olduğunu söyleyen Arıkan, “Kardeş ailemiz, bizim her türlü ihtiyacımıza koşuyor. Allah onlardan razı olsun. Derneğimizin aktiviteleri ortada, derneğimize yönelik söylemler, davranışlar biz hayırseverleri üzüyor. Faaliyetlerinin durdurulmasını isteyenler varmış, bunun söylemleri bile bizi üzdü. Ben buraya gelerek huzur buluyorum. Burada çalışan ablalarımız ile konuşuyorum. Onlardan maddi ve manevi olarak destek alarak ayrılıyorum buradan. Ben bayramlarda çocuklarımın yüzünü güldüremezken dernek sayesinde çocuklarımın yüzü gülüyor. Derneğimize ve çalışanlarımıza dokunmasınlar.” dedi.