Uluslararası Yardım Derneği Kimse Yok Mu, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’ne üye ihtiyaç sahibi kas hastası çocukların ailelerine Ramazan kumanyası yardımında bulundu. Ramazan kolilerini alan aileler, Kimse Yok Mu'ya teşekkür etti.

Dünyanın en iyi 100 sivil toplum kuruluşu arasında yer alan Kimse Yok Mu, Ramazan Ayı’nın gelmesi ile tüm Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında gönüllülerinin verdiği destekle çalışmalarına devam ediyor. Kimse Yok Mu, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ne üye ihtiyaç sahibi kas hastası çocuklara Ramazan yardımında bulundu. Kimse Yok Mu'nun kumanya kolileri, derneğin Florya’da bulunan dernek binasında Türkiye Kas Hastalıkları Denerği Müdürü Nuran Özcan’a teslim edildi. Törende konuşan Özcan “Kimse Yok Mu Derneği’nden ihtiyaç sahibi kas hastası üyelerimiz için erzak kolisi istedik. Kimse Yok Mu Derneği sağ olsun bize yine destek verdi. Onlara çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu dile getiren Kimse Yok Mu İstanbul Şube Müdürü Celal Türkoğlu ise “Kimse Yok Mu olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında paylaşma ile ilgili faaliyetlerimiz devam ediyor. Bugün de Kas Hastalıkları Derneği’ndeyiz. Çok güzel çalışmaları var. İmkânlar ölçüsünde kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan vesilesiyle bir kumanya talepleri olmuştu. Bunu değerlendirdik. Dernek inşallah kısa sürede bu kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.” diye konuştu.

Ramazan gıda kolisi alan ihtiyaç sahibi ailelerden Mediha Erdoğan “Kimse Yok Mu Derneği adına gönderilen Ramazan gıda yardımından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm üyelerimize faydaları olduklarından dolayı Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.