Kimse Yok mu Derneği, ‘Rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun’ sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan coşkusunu taşıyor. Sivas’ta tespit edilen ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketleri dağıtan dernek üyeleri, yardımları adreslere kadar teslim ediyor.

Ramazan coşkusunu dünyanın dört bir yanına taşıyan ve on binlerce yetimin gıda, giyim, eğitim, sağlık ve barınma gibi temel ihtiyaçlarına çözümler üreten Kimse Yok Mu, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor. ‘Rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun’ sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan coşkusunu taşıyan Kimse Yok mu, gönüllülerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan Ramazan kolileri adreslerine ulaştırılıyor. Yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceği kaydediliyor.

Kimse Yok Mu Derneği Şube Başkanı Hakkı Nazlım, her zaman olduğu gibi Ramazan kolisi dağıtma görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Türkiye’de çok üst düzeyde paylaşımı olan bir dernek olduğunu herkes biliyor. Çok şükür Rabbim bu Ramazan'a bizi ulaştırdı. Veren el ile alan el arasındaki köprü vazifesini devam ettireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da insanları gıdasız bırakmamaya çalışacağız. Bu konuda bizlere katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi ulaştırmaya devam edeceklerini söyleyen Nazlım, hayırseverlerin Kimse Yok Mu’nun internet sitesinden online olarak yardım yapabileceğini ifade etti.