Kimse Yok Mu Derneği Rize Şubesi, ilde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan paketi yardımı yaptı. Dernek gönüllüleri, kapı kapı dolaşarak ellerindeki kumanya paketlerini 300'e yakın aileye teslim etti.

Kimse Yok Mu Derneği, ‘Rahmet şemsiyenizi paylaşmanın bereketiyle doldurun’ sloganıyla yardım bekleyen ailelere Ramazan coşkusunu taşıyor. Bu kapsamda derneğin Rize şubesince ilde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketi yardımı yapıldı. 30 kişilik dernek gönüllüsü, Rize Merkez ve İlçelerinde tespit edilen yaklaşık 300 ailenin adreslerine giderek gıda kolilerini söz konusu ailelere teslim etti.

Kimse Yok Mu Derneği Rize Sorumlusu Serkan Kılınç, yaptığı açıklamada, "Derneğimizin Türkiye’de çok üst düzeyde paylaşımı olan bir dernek olduğunu herkes biliyor. Çok şükür Rabbim bu Ramazan'a bizi ulaştırdı. Veren el ile alan el arasındaki köprü vazifesini devam ettireceğiz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da insanları gıdasız bırakmamaya çalışacağız. Bu konuda bizlere katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.