Malatya’da gazino olarak işletilen işyerinin sahibi, işletmeci arasında, işyerinin tahliye edilmemesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. Gazino işletmecisi yaşamını yitirdi.

Merkez Battalgazi İlçesine bağlı Cezmi Kartay Caddesi’nde gerçekleşen olayda, iddiaya göre gazino olarak işletilen işyerinin sahibi olduğu belirtilen Murat K. isimli şahıs ile kiracısı olan işletmecisi Mehmet Emre T.(42), arasında işyerinin boşaltılmaması sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı. Gazino işletmecisi Mehmet Emre T. ağır yaralandı. Mobese kameraları ile olayı takip eden polisler tarafından olay yerine çok sayıda ekip gönderildi.

Mülkiyet sahibi olan Murat K. silahını yere bırakarak polise teslim olurken, olay yerine gelen 112 ambulansı tarafından ağır yaralanan Mehmet Emre T. Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Emre T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis olayın yaşandığı caddeyi güvenlik çemberine aldı.

Karşılıklı çatışmanın yaşandığı olay yerinde çok sayıda boş kovan ile bir adet pompalı tüfek ve bir adet tabanca bulunurken olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Olay sırasında taraflardan birine ait olduğu öğrenilen bir araçta da çok sayıda mermi izlerine rastlanılırken hayatını kaybeden Mehmet Emre T. otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet zanlısının bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.