Dizi her hafta başka bir bölümü ile ekranlara gelmektedir. Dizinin süprizi ise yine her zaman ki olduğu gibi Ayaz'dan gelmiştir.
 
Bir konuşmalarında mezuniyetinde katılamayıp kep atamadığ için üzgün olduğunu söyleyen Öykü için Ayaz bir süpriz planlamıştır. Öykü'nün eski arkadaşlarını, hocasını toplayan Ayaz Öykü için mezuniyet gecesini planlamıştırç
 
Kiraz Mevsimi 18.Bölüm de ise dikkatleri çeken bir diğer bölümde Ayaz ve Derin'in Öykü için kapışması olmuştur. Oynanan bir basketbol maçı sonrası durum 9-9 olmuş ve Ayaz son sayıyla maçı kazanmıştır.
 
18.Bölümü İzlemek İçin Tıklayınız
 
Neler Yaşandı?
 
Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Monika Sessa markasına ait olan kıyafetlerin fotoğraf çekimi için Öykü, kendi lisesinde bir konsept ayarlar. Ayaz, Öykü'ye destek olur. Ayaz ve Öykü'yü bir arada gören Derin sinirlenir. Ancak ne Öykü'nün, ne de Ayaz'ın birbirlerinden uzak kalmaya niyetleri yoktur. Ayaz ve Derin'in ise, gözle görülür ilk rekabeti başlar. Öykü, geçmişiyle ilgili Ayaz'a bir itirafta bulunur. Ayaz, öğrendiklerinden çok etkilenir. 
 
Öykü'yü, herkesin tanık olacağı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyma, fevri bir kararla kendi başının çaresine bakmak ister. Ancak, çok ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.