Kiraz Mevsimi yepyeni bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekranların izlenme rekorları kıran gençlik dizisi 36.bölüm fragmanıyla dikkatleri yine üzerine çekti. Dizi hakkında son gelişmeleri öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz. 
        Her hafta farklı bir heyecanın yaşandığı Kiraz Mevsimi'nde bu hafta yine gündeme bomba gibi düşen olaylar yaşandı. Mete'nin düzenlemiş olduğu partiye gelen Öykü ve Ayaz gördüğü manzara karşısında şok yaşadılar.

         Ayaz ve Öykü yanlarında Sakız babaanne, Önem ve Meral’le birlikte nişan alışverişine çıkarlar. Ancak alışverişte Sakız ve Önem’in arasındaki gerginliğin ardından Salih dede kararını verir. “Kapandı nişan meselesi. Bitti... Bizim onlara verecek kızımız yok.” Artık aşkına kavuşmak için Ayaz’ın tek çaresi kalmıştır. Öykü’yü kaçırmak. Ayaz ve Öykü kaçış yolculuğunda önlerine çıkan her engeli aşıp imzaları atarlar. “Saçların… Gülüşün… Gözlerin… Benim artık…Sen benimsin...” İki aşığı karı koca olarak geçirecekleri ilk gecede büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öykü ve Ayaz'ın Aşk Oyunu
       Dizinin konusu ise şöyle: Öykü, kariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla çıkmak istemekte ve yeteneğine inanmaktadır. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü gelecekte bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimseye söyleyemediği aşkı Mete’yi mahalleden tanıdığı Şeyma’ya kaptırınca hislerini kalbine gömer.


      Öykü komik ve ilginç tesadüfler neticesinde Mete’nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Hatta ilk karşılaşmalarında aralarında ufak bir tartışma da geçer. Ayaz hem ukala hem de çapkın bir tiptir. O yüzden ona içten içe sinir olur. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ve bir o kadar da komik bir ilişki doğar. Çocukluk aşkı Mete’yi hala Öykü, Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışır.