Kırşehir’de üç ayrı mahallede, otomobil ve bisiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olarak 5 çocuk yakalandı. Şüphelilerden üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçen son 3 gün içinde, Nasuhdede Mahallesi, Hacı Hasan Caddesi üzerinde 3 adet bisikletin çalınması ve Ahi Evran Mahallesi, M.Ali Yapıcı Bulvarı üzerinde 1 adet bisikletin çalınması olayları ile ilgili Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri tahkikat başlattı.
Şüphelilerden, A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.'nin (16) Kervansaray Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde 40 AR 728 plakalı otomobilin çalınması olayına karışarak, aracı aldıktan sonra Kırıkkale yönüne gittikleri tespit edildi. Kırşehir ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüklerinin yaptıkları ortak çalışma neticesi, şüpheliler yakalanarak Kırşehir’e getirildi.

A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.(16) ile M.T.(14) ve Ü.Ş.(16) isimli 5 şüpheli, adli işlem yapılmak üzere, 'Yaşı küçük çocuk ve suça sürüklenen çocuklar' ile ilgili kanun kapsamında Kırşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden A.Ç.(16), F.L.(16) ve F.G.(16) tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. M.T.(14) ve Ü.Ş.(16) ise serbest bırakıldı.