Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü yaptığı operasyonla uyuşturucu tacirlerine darbe indirdi.

Alınan bilgilere göre, Kırşehir KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda 34... plakalı bir otomobil ile doğu illerinden batı illerine uyuşturucu madde nakledileceği istihbaratının değerlendirilmesi üzerine, polis ekipleri, Kırşehir geçiş güzergahı üzerinde gerekli tedbirleri aldı ve uyuşturucu madde taşıdığı önceden belirlenen araç Kırıkkale-Kırşehir D-260 karayolu üzerinde Kırşehir'e bağlı Akpınar ilçesi girişinde durduruldu.

KOM Şube ekiplerinin uyuşturucu madde arama köpeği Gold ile yaptıkları aramada, polis köpeği araca yoğun şekilde tepki verdi. Yapılan detaylı çalışma sonucu aracın taban kısmına özel olarak yapılan zula tabir edilen bölmeler içerisinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL. olan 35 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü zanlı S.İ.'nin emniyette yapılan işlemlerin ardından, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiği öğrenildi.