Kırşehir'de meydana gelen kasten öldürme, adam öldürmeye teşebbüs ve ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili kanuna muhalefetle ilgili olarak 4 zanlı suç aletleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir Kuşdili Mahallesi'nde 16 Haziran 2015 tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda şahısların karşılıklı olarak birbirlerine tüfek ve tabanca ile ateş ettikleri ve aralarında çıkan silahlı çatışma neticesi E.K.(21) isimli şahsın olay yerinde öldüğü bildirilirken S.B. (24) isimli şahsın sol kulak tarafından yaralanmış olduğu ve olaya karışan tarafların Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandığı bildirildi.

Olayda kullanıldığı tespit edilen 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca ve 2 adet bıçak ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerden F.K. (20) ile kardeşi H.K. (19), A.B. (55) ve oğlu S.B. (24) isimli şahıslar Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 zanlı, "kasten adam öldürmek, suça ve suçlulara yardım etmek" iddiasıyla tutuklanarak Kırşehir E. Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi.