Kırşehir'de üç günlük Ramazan Bayramı süresince meydana gelen 18 ayrı trafik kazasında, 1 kişi öldü 33 kişi de yaralandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Düzenleme biriminden yapılan basın açıklamasında 3 günlük bayram süresince Kırşehir'de meydana gelen kazalarda 1 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, "Trafik güvenliğini tesis ederek insanlarımızın güvenli, rahat ve huzur içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak için arife gününden başlamak üzere bayram süresince yaşanması muhtemel trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak Ankara-Kayseri kara yolu başta olmak üzere şehir merkezinde de güvenlik tedbirleri alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Alınan tedbirlere rağmen 16-17-18 Temmuz günlerini kapsayan Ramazan Bayramı tatili süresince Kırşehir il genelinde 1 ölümlü 17 yaralamalı olmak üzere 18 trafik kazası meydana gelmiş, bu trafik kazalarında ise 1 kişi hayatını kaybederken 33 kişi de yaralanarak tedavi altına alınmıştır" denildi.