Kan bağışlarının daha uygun koşullarda alınabilmesi için tasarlanan proje kapsamında İnönü Parkı’na “kan bağış evi” yaptıran Adana Ticaret Odası’na, Türk Kızılayı Adana Şubesi yönetim kurulu tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye oda olarak yaptıkları katkı nedeniyle bir plaket de verdi.

ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye, oda olarak gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür eden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Adana Ticaret Odası’nın, Kızılay faaliyetlerine karşı duyarlılığını biliyoruz. Son olarak da Allah’ın, insandan başkasına bahşetmediği kan bağışı konusundaki önemli bir sosyal sorumluluğa destek vermesi bizleri çok mutlu etti. ATO’ya çok teşekkür ediyoruz. Adanalılar, kan bağışı evlerinde klimalı, daha uygun ortamlarda kan verecekler. Bu kan bağışı evleri sayesinde günlük kan toplama sayımız da arttı.” dedi.

Atilla Menevşe ise “Yaptığımız bu yardım bütün Adanalılar adına yapılmıştır. Örnek olmasını diliyorum. İnşallah hayırseverler artar ve kan bağışlarımız, günün koşullarına göre yenilenmiş daha uygun mekanlarda devam eder.” diye konuştu. Ziyarete, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ile yönetim kurulu üyeleri Zübeyit Şendur, Şaban Üçgül, Mahmut Nimet Dalkır, Reşat Karaca ve Veli Kasap katıldı