Bursa'da, kızını rahatsız ettiği iddiasıyla daha önce polise şikayetçi olduğu genci öldüren şühheli, avukatıyla birlikte geldiği emniyet müdürlüğünde teslim oldu. İfadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi, "Pişmanım, uzun süredir rahatsız ediyordu, şikayet ettik." dedi.

Olay, önceki gece Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi Çivindir Sokak'ta meydana geldi. Ömer B.'nin kızı A.B., bir süre önce dini nikahla Şevket Kırbıyıklı ile evlendi. Geçtiğimiz aylarda A.B., babasının evine döndü. İddiaya göre, Kırbıyıklı, A.B.'yi rahatsız etmeyi sürdürdü. Bu esnada baba Ömer B., polis merkezine giderek Şevket Kırbıyıklı'dan şikayetçi oldu. Önceki gece meydana gelen olayda ise iddiaya göre; Kırbıyıklı, bir arkadaşıyla kiraladığı araçta alkol aldıktan sonra Ömer B.'nin evinin önüne gelip, yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Ömer B. pompalı tüfekle Kırbıyıklı ve bir arkadaşının bulunduğu araca ateş etmeye başladı. Ağır yaralanan Şevket Kırbıyıklı, hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdaheleye rağmen hayatını kaybetti.

Saldırının ardından kaçan Ömer B. avukatıyla birlikte Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. İfadesinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edilen Ömer B., gazetecilerin 'Pişman mısın?' sorusunu cevaplandırdı. 'Evet, pişmanım' diyen Ömer B., Şevket Kırbıyıklı'yı uzun süre şikayet ettiğini, gencin kızını uzun süredir rahatsız ettiğini söyledi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Şevket Kırbıyıklı'nın 'uyuşturucu' suçundan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.