Sahur operasyonu kapsamında tutuklanan polisler, bugün aileleriyle açık görüşte bir araya geldi. Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz'ın 1 yaşındaki kızı Dilruba'nın doğum günü de, açış görüş gününe denk geldi. Hüseyin Korkmaz, minik kızının doğum gününü cezaevinde kutladı. 

Yöresel kıyafetleriyle bugün cezaevine geldiğini söyleyen Hüseyin Korkmaz'ın Koreli eşi Leyla Korkmaz, “İnşallah bir an önce hazırlanıp bu hukuksuzluk son bulur. Çünkü saklamak istedikleri şeylerini ortaya çıkardılar o yüzden içerideler. Onları çıkarırlarsa suçlarını kabul etmiş olacaklar. Kardeşim burada, kardeşime de ben bu olayları anlatıyorum. Kardeşim, ”˜Artık Türkiye'de o kadar çok şey oluyor ki artık her şey normal gibi. Hiç şaşırmıyorum diyor.” ifadelerini kullandı.

'BİZE HAKSIZLIK EDİLİYOR'

“3 Ocak Dilruba'nın doğum günü.” diyen Leyla Korkmaz, “Bir yaş oldu. Biz içeri girdiğimizde tam onun doğum saatine denk geldi. Eşim onu ilk gördüğünde ”˜sen bu saatte doğmuştun. Hatırlıyor musun?' dedi. Babasının önünde yürüdü. Eskiden hep camın arkasından görüyordu. Bugün ilk defa kendi ellerinde yürüttü. Eşim içeriden baklava almış. Diğer koğuştakilerin ailesi ile de birlikte içeri girdiğimizde paylaştık. Maalesef birinci doğum gününü orada kutladık. Ama böyle de bir hatıra oldu. Bence bu süreç Türkiye için mutlak geçmesi gereken bir süreçti. Tabi bize zulüm ediliyor. Yani haksızlığa hukuksuzluğa uğruyoruz. Ama inşallah bu süreçten sonra Türkiye'nin daha da iyileşeceğine eminiz. Kore'de geleneksel kıyafet giyiyoruz birinci doğum gününde. Eşim içeride olduğu için giymedi.” şeklinde konuştu.

Kazım Aksoy'un oğlu Saim Aksoy da, “ İçeride olsalar da huzurlular. En kısa sürede çıkacaklarına inanıyorlar. “ dedi.