Bursa’da, düğün sırasında maganda kurşunu nedeniyle 16 yaşındaki kızını kaybeden anne baba, kızlarının tabutuna sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Karabalçık Köyünde meydana geldi. Köy muhtarının oğlunun düğünü için kınanın ardından konvoyla köye tavuk almaya gelen 54 yaşındaki Hasene Sevin ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde köy muhtarı K.Ç.’nin Ankara’dan gelen bacanağı A.Ü.’nün attığı kurşunlara hedef oldu. Babaannenin boynundan giren kurşun ağzından protez dişini kırarak çıktı. Devlet hastanesinde 4 gün tedavi gören babaanne önceki gün taburcu edildi. Vurulduğu sonradan anlaşılan 16 yaşında Beyza Özer ise Şevket Yılmaz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yoğun bakımda 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Genç kızın cenaze namazı Karabalçık Köyü Caminde ikindi namazının ardından kılındı. Musalla taşındaki kızlarının tabutuna sarılan anne Zübeyde Özer ile baba Ahmet Özer, uzun süre gözyaşı döktü. Anne Özer’in, “Yavrum, annem ben sana doyamadım, niye bıraktın beni, nasıl gittin toprakların altına, ne yapacaksın orada bensiz, beni de götür. Kıyamadığım kuzum, yavrum.” şeklindeki sözleri yürekleri dağladı. Acılı aileyi, yakınları güçlükle tabuttan uzaklaştırdı.

Beyza Özer köy mezarlığına defnedildi.