Sabah Gazetesi'nde yayınlanan ve "Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu toplantısı için gelen TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Faik Yavuz, KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, Kredi KOSGEB Başkanı Recep Biçer, KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Karakoç, KGF Yönetim Kurulu üyeleri, Hazine Daire Başkanı Hakan Ertürk, Hazine Daire Başkanlığı Üyesi Harun Akkaş, Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Turgut Gülcihan ve Türkiye Ekonomi Bankası'ndan Serdar Çağlar'ın da aralarında bulunduğu heyet, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük'ün bağ evinde alem yaptığının" yazıldığı haber ve sonrasında çıkan yazılar üzerine KMTSO Yönetim Kurulu bir basın açıklaması yaptı.

KMTSO Tarafından Yapılan Basın Açıklaması Şu Şekilde:

Kredi Garanti Fonu, ülke çapında finansal sorunlara çözüm arayan, KOBİ’lere garantör olan, ulusal ekonomiye katkı sağlayan bir kuruluştur.
Kredi Garanti Fonu’nun 23 Temmuz 2015 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılmış ve Kahramanmaraşlı KOBİ’lerin finansal sorunlarına yönelik olarak 5 milyon liralık kaynağa imza atılmıştır.

Bu kaynak, Türkiye ve Kahramanmaraş Ekonomisinin sürdürülebilir büyümesine yardımcı olacak, Kahramanmaraşlı KOBİ’lerin ihracat ve istihdamının artmasına çok önemli katkı sağlayacaktır. Böylesine önemli kararların alındığı bu toplantının akabinde, ilimize gelen konuklar için hazırlanmış olan ağırlama programının tek amacı Kahramanmaraş’ın en iyi şekilde temsil edilmesidir.

Bu itibarla düzenlenmiş olan organizasyon hakkında çarpıtılarak yapılan haberleri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak kınıyor ve kamuoyunun takdirine sunuyoruz.