Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ile bir araya geldi. KMTSO Heyetini, KASİAD Başkanı Ali Arpasatan ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Yapılan görüşmede, Kahramanmaraş’ın ekonomik durumu ile reel sektöre yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ülke ve kent ekonomisi konuşulurken Kahramanmaraş adına yapılabilecek projeler de değerlendirildi.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, görüşmede, özel sektörün temsil edilmesi bakımından KASİAD’ın şehrin ilk sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizerek, bugüne kadar çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi. Zabun, Ali Arpasatan başkanlığındaki KASİAD’ın yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Arpasatan, KASİAD olarak Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliklerinin ve koordinasyonun devam edeceğini söyledi.

Toplantıda, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Akif Gölcü, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Sıddık Ciğer, Sıddık İnalbars, Fevzi Gerger ile Genel Sekreter M. Akif Pakdil, KASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kamil Uncu, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Büyükdereli, Mikail Utlu, İsmail Nohutlu ile Genel Sekreter Ahmet Görgülü hazır bulundu.