Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı çifte dağıtım firmasına ait kapalı kasa minibüs çarptı. Kazada eşi yaralanan yaşlı kadın, çığlıklar içerisinde eşine çarpan sürücüyü polislerden ve vatandaşlardan bulmasını istedi. Acılı kadın eşi ambulansa alınırken bile sürücüye beddua etti.

Kaza ilçeye bağlı Meydanbaşı caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre malzeme boşalttıktan sonra ana yola çıkan 67 YA 204 plakalı kapalı kasa minibüs sürücüsü Mustafa G. (27) karşıdan karşıya geçmek isteyen Cemile (70) ve Celal (73) T. çiftine çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen ve başını asfalta vuran Celal T.'nin yerde yattığını gören Cemile T. sinir krizi geçirdi. Yanındaki polislere ve vatandaşlara kocasına çarpan sürücüyü bulmalarını isteyen Cemile T., sürücüye beddualar yağdırdı. Kendisinin kanser hastası olduğunu ve 50 yıllık hayat arkadaşına bir şey olmasından korktuğunu belirten Cemile T., polisler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Kafasına aldığı darbeden dolayı hiç bir şey hatırlamayan Celal T. ise "Yahu beni neden kaldırmıyorsunuz? Ben neden yerde yatıyorum. Cemile kaldırsana beni." diyerek sorularına cevap bulmaya çalıştı. Celal T. kendisine araba çarptığının söylemesine karşılık 'Ne zaman?' oldu cevabını verdi.

Yaralı Celal T.'ye sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı. Eşi ambulansa alınırken bile sürücüye beddua etmeye devam eden Cemile T., ambulansın ön tarafında oturarak "İki adım attı vurdu. Ben kanserim. O benim 50 yıllık kocam." diyerek eşine bir şey olmasından korktuğunu söyledi.

Ambulansa alınan Celal T., Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.