Adana’da geçtiğimiz ay eşini öldüren Çilem Karabulut’un baba evine bombalı saldırı düzenlendi. Sabah erken saatlerdeki saldırıda bomba duvara çarparak yere düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Saldırı ve patlama anı ise güvenlik kameralarına saniyesi saniyesine yansıdı.

Adana’da eşi Hasan Karabulut’u (33) kendisini Antalya'da fuhuş yaptırmak istediği iddiasıyla tabancayla öldüren Çilem Karabulut'un ailesinin yaşadığı ev bombalandı. Sabah saat 04.30 sularında motosikletli iki kişi tarafından yapılan saldırıda bomba duvara çarparak yere düştü. Gürültülü bir şekilde meydana gelen patlamada can kaybı olmazken, çevredeki demir kapılar ile araçlarda hasar meydana geldi. Saldırganların bombayı attıktan sonra da üç el silah attığı ileri sürüldü.

Gece patlama sesiyle uyandıklarını söyleyen Çilem Karabulut’un babası Yusuf Doğan, saldırının intikam amacıyla yapıldığından şüphelendiklerini belirtti. Olay esnasında evde 15 kişinin bulunduğunu ifade eden Doğan, bombanın duvara çarpıp düştüğünü vurguladı. Bomba balkona gelmediği için büyük bir faciadan dönüldüğünü anlatan Doğan, “Bomba balkona gelmiş olsaydı herhalde büyük bir katliam olurdu” diyerek yaşadıklarını anlattı. Olayın intikam amaçlı olduğunu düşündüklerini belirten Doğan, sosyal paylaşım sitelerinde eniştesinin yakınlarının ‘kanı yerde kalmayacak, kırkı çıksın 40 tane adam ölecek’ şeklinde tehditler savurduğunu belirtti. Olay sonrası torunu Mirasu'ya da kendisinin baktığını söyleyen Yusuf Doğan, 53 yaşından sonra torun büyüteceğini dile getirdi.

Saldırıya tepki gösteren Doğan, “Ben savaşa varım ama bu namussuzluktur. Bu saldırı yanlıştır, racona uymaz. Racona uyan bir saldırı istiyorlarsa, ben sabah 3’te ayaktayım, akşam 7-8’e kadar. Gelsinler beni öldürsünler. Bu tür işler delikanlılığa, yiğitliğe sığmaz. Burada çoluk çocuk ölürse ne olur? Mazlum 1 yaşında, öksüz kendi öksüzleri. Bu eylemi gerçekleştirmek için ancak terörist olmak gerekir.” dedi.