Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ceyhan Okulları tarafından Bahar Şenlikleri düzenlendi. Geniş kapsamlı programda güreş yarışmaları da düzenlendi.

Elbistan Özel Ceyhan Okulları'nın bahar şenliği kermes açılışıyla başladı. Öğrenciler ve veliler gün boyunca farklı etkinliklerle hoşça vakit geçirirken şenliklerin finali yağlı güreş festivali ile gerçekleşti. Farklı bölgelerden gelen Türkiye şampiyonu ve başpehlivan güreşçiler festivalde boy gösterdi. Festivalde dereceye girenlere ödülleri takdim edilirken güreş festivali için ağalık seçimi de yapıldı. Seçim sonunda Elbistanlı işadamı Kadir Küçük güreş ağası seçildi.

Özel Ceyhan Okulları olarak her yıl geleneksel bahar şenlikleri düzenlediklerini kaydeden Okul Müdürü Seyfettin Köroğlu, etkinliklere yoğun bir katılımın olduğunu söyledi.
Köroğlu, “Şenliklerimiz içerisinde hem öğrencilerimize, hem velilerimize aktivitelerimiz vardı. Bu yıl farklı olarak güreş festivali düzenledik. Festivale hem Elbistan içerisinden hem de çevre il ve ilçelerden büyük katılım oldu. Bugünler eğitim sezonunun son günleri olduğu için öğrencilerde bir rehavet yaşanıyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin velileriyle birlikte stres atmaları için güzel imkan sağlıyor. Etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.