Mersin'in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir evde aşırı dozda uyuşturucu kullandığı iddiasıyla hayatını kaybeden Haydar Bedir’le aynı evde bulunan ev sahibi, K.S., ölen gence eroin enjekte ederek, ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerinde bir evde aşırı dozda uyuşturucu kullandığı iddiasıyla hayatını kaybeden Haydar Bedir’in(25) ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri ev sahibi ile birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde olayı anlatan ev sahibi olan K.S.(55), Haydar Bedir’i şahsen tanımadığını bu şahsın yanında bir arkadaşı ile birlikte evine eroin kullanmak için geldiğini, şahsın kolu alçılı olduğu için eroini şahsa kendisinin enjekte ettiğini anlattı. İlerleyen saatlerde şahsın rahatsızlanması sonucu yattığını, ertesi sabah şahsı kontrol ettiğinde ölmüş olduğunu fark ederek durumu polise bildirdiğini ifade etti. Aynı evde aynı saatlerde birlikte eroin kullandığı belirlenen C.T.(20) ve M.Y.(29) isimli şahıslar da gözaltına alınarak, (K.S.) ile birlikte savcılığı sevk edildi.
(C.T.) ve (M.Y) isimli şahıslar savcılıkça serbest bırakılırken, K.S. isimli şahıs ise olası kast nedeniyle adam öldürme suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.