Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 10 yıl önce başlayan husumet sebebiyle öldürülen Ali Gem, eşi Gülfer Gem ve oğlu Reva Gem’den geriye sünnet düğününden görüntüler kaldı.

Orhangazi ilçesi Çakırlı mahallesinde dün meydana gelen olayda; traktörle tarladan dönen Ali Gem (69), eşi Gülfer Gem (70) ve oğlu Reva Gem (46), komşuları Hasan K. tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. Komşuları tarafından pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülen aile bu gün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi.

Gözyaşının sel olduğu cenaze töreninde bazı aile yakınları sinir krizleri geçirdi. Üç gün ara ile sevinç ve acıyı bir arada yaşayan aileden geriye sünnet töreninden mutlu görüntüler kaldı. Torunları Ali’nin sünnet düğünde doyasıya eğlenen aile, sadece üç gün sonra komşuları tarafından pusu kurularak vuruldu. Görüntülerde mutlu bir şekilde eğlenen baba Reva Gem ve yakınlarının görüntüleri yer alıyor.

SALDIRGAN: EŞİME BAKIYORDU

Bu arada olayın ardından saklandığı arazide yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hasan Küp'ün ilk ifadesinde, "Reva Gem, 7 yıl önce eşime bakıyordu. Ayrıca onlar evlerinden bizim eve bakıyorlardı. Bu nedenle o dönemlerde kavga ettik. Bu olaydan dolayı annem üzüntüsünden hayatını kaybetti. Bende bu yüzden onları öldürdüm." dediği belirtildi.