Mersin'nin Silifke ilçesinde Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ünal Ünüvar'ın uçurumda cesedi bulundu.

Ünüvar'ın bugün öğle saatlerinde ortadan kaybolan ve uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin araştırma yaptığı sırada, Demircili Mahallesi Akyokuş mevkiinde kapıları açık şekilde terk edilmiş bir otomobil ihbarı yapıldı. Olay yerine giden jandarma ekipleri, 33 KT 002 plakalı otomobilin Ünal Ünüvar'a ait olduğunu belirledi. Araçta inceleme yapan jandarma ekibi, otomobilin içinde Ünüvar'ın telefonunu buldu. Ünüvar'ın ailesine haber veren jandarma, olay yerine gelen vatandaşlar ve iş arkadaşları Ünüvar'ı aramaya başladı.

'CESEDİ, UÇURUMUN DİBİNDE BULUNDU'

Ailesi ve Silifke Kooperatifi çalışanlarının da katıldığı arama çalışmasında, Ünüvar'ın cansız bedeni otomobilden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir uçurumun dibinde bulundu. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştıran jandarma, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Öte yandan olay yerindeki meslektaşları, son zamanlarda Mersin Otogarına Silifke Koop araçlarının alınmadığı yönünde sıkıntılı tartışmalar yaşandığını ve bu konunun Ünal Ünüvar'ı çok üzdüğünü kaydettiler.