Üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlık yayıncılığının lideri Körfez Yayınları, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda açtığı stant yoğun ilgi görüyor.

84. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda Kültürpark'ta Kitap Sokağında stant açan Körfez Yayınlarına İzmirliler, ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Teması "Eğitim" olan fuarda yerine alan Körfez Yayınları ile Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) Körfez yayınlarıyla hazırlanan 3 öğrenci, büyük bir başarıya imza atıp Türkiye birincisi olmuştu. Ayrıca sınava Körfez Yayınları ile hazırlanan 5 öğrenci ilk üç sıralamada 14 Türkiye derecesi yapmayı başardı. Her yaş ve sınıftan öğrencilere sağladığı kaliteli eğitim kitaplarıyla adını duyuran Körfez Yayınlarının soru bankası kitap setlerine yoğun ilgi gösteriliyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte değişen ve yenilenen müfredata da uygun yayınlar üreten Körfez Yayınları, 25 yılı aşan zaman içinde öğrencilerin takdir ve beğenisini kazandı. İlköğretim 4. sınıftan KPSS'ye kadar her kademede geniş tabanlı öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan Körfez Yayınları soru tazeliğini, binlerce dershane öğretmeninin özgün kalemleriyle her yıl kendisini yenileyerek sağlamakta.