9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in koruma müdürlüğünü yapan ve emekli olan Şükrü Çukurlu, “35 yılda bizi hiç incitmedi, bizi kırmadı, bizde görevimizi fevkinde yaptık.” dedi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in koruma müdürlüğünü yapan ve emekli olan Şükrü Çukurlu Cihan Haber Ajansı’na Süleyman Demirel ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çukurlu, bugün yoğun duygu ve düşünce içinde olduğunu ifade ederek, “35 yıl insan babasının yanında kalmıyor, 35 yıllık bir beraberlik var. Böyle beraberlikten sonra böyle bir olayın olması ama Cenab-ı Allah’ın emridir, takdiri İlahidir. Lafın bittiği yerdir, söyleyecek hiçbir şey yok. İnşallah Allah onu cennetine koyacaktır. 35 yılda bizi hiç incitmedi, bizi kırmadı, bizde görevimizi fevkinde yaptık. Onun için bizler müstehiyiz. Bu emaneti alıp şerefiyle devam ettiren çok az insan vardır.” diye konuştu.

Süleyman Demirel ile yaşamanın her anının güzel olduğuna değinen Çukurlu, “Beraber olmaktan mutluyduk. Son zamanlarda fiziki olarak baya sıkıntılıydı. Çok çabuk enfeksiyon kapıyordu. Onun için solunum yollarının ve kalbinin rahatsızlığı neticesinde emir baki olmuştur.” dedi.