Batman merkeze bağlı Karayün Köyü Muhtarı Fesih Göymen, İl Özel İdare köyde su boruları döşedikten sonra yollar onarılmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Merkeze 3 kilometre uzaklıkta bulunan Karayün köyü muhtarı Göymen, "Köyümüzdeki yollar çok bozuk. Sokaklarımızdan araçlar geçemiyor. Taş, çukur ve toz dolu. İl Özel İdare ekipleri köyümüzde su borularıyla ilgili çalışmalar yaptı. Bozdukları yolları onarmadan bırakıp gittiler. Yollarımız şu anda harabe haldedir. Kime gittiysek kapılar yüzümüze kapatıldı." dedi.

Köy okulunun durumunun da içler acısı olduğunu dile getiren Göymen, okulla ilgili bir çalışma yapılmadığını kaydetti. Ahırların köy okulundan daha modern durumda olduğunu öne süren Göymen, " Köyümüz okulunun içersi berbat durumda. Kapısı kilitli olduğu için içeri giremiyoruz. Her yağmur yağdığında sınıflar damlıyor. Öğrencilerimiz bu şartlarda eğitim görüyor. Köyümüze hizmet gelmiyor, bunun sebebi nedir bilmiyoruz. Siyasi bir tepki olduğunu düşünüyoruz. Köy sakinlerimiz hizmet istiyor." diye konuştu.