Adana'nın Kozan ilçesinde hasadı yapılan mısır tarlasında biçerdöverden dökülen mısır koçanlarını toplamak isteyen bir kişi, tarla bekçisi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Olay, ilçeye bağlı Güneri Mahallesi'ndeki mısır tarlasında meydana geldi. İddiaya göre; 2 gün önce hasadı yapılan tarlada biçerdöverden dökülen koçanları toplamak isteyen Ünal Halaç (30), tarlanın bekçisi olan Abdullah Coşman (48) tarafından engellenmek istendi. Koçanları toplamakta ısrar eden Halaç ve bekçi Coşman arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah Coşman, av tüfeği ile Ünal Halaç’a ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeni ile Halaç olay yerinde hayatını kaybetti. Abdullah Coşman tarlanın sahibini arayarak birini öldürdüğünü söyledi. Tarla sahibinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis cinayet şüphelisi Abdullah Coşman'ı gözaltına aldı.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Halaç’ın cenazesi, savcı incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.