Kozan’da bir kişinin cüzdanını çaldıktan sonra otomobil ile kaçan 3 kişi, polisin sıkı takibi sonucu Adana’da yakalandı.

Olay, Türkeli Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi'nde meydana geldi. Yolda yürüyen M.B. isimli vatandaşın yanına yaklaşan yankesiciler, içi para dolu cüzdanını alarak 01 CIV 70 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı. Cüzdanı çalınan vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, otomobil ile kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Mahmutlu Mahallesi Kadirli Caddesi'nde ekiplerin durdurmaya çalıştığı şüpheliler kaçmaya başladı. Polisin takip ettiği otomobil, Ceyhan ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu. Kiralık olduğu ve plakasında oynama yapıldığı öğrenilen otomobil, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.

Zanlılar, Kozan ve Adana Asayiş ekiplerinin ortak çalışması sonucu Adana’da yakalanarak gözaltına alındı. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen G.D., E.D., ve H.İ. isimli zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların, daha önce de çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.